elisabetta molari yoga

Elisabetta Molari: ”Welcome to my world”

Jeg tænkte, at det var på tide med et indlæg her på min blog elisabetta-molari.dk. I det første indlæg kommer I til at få et indblik i, hvordan mit liv og min hverdag ser ud. Er I klar? Det her er Elisabetta Molari!

Kickstart dagen med Hot Yoga og sund juice

Elisabetta Molari bor på Østerbro i København, tæt på et yoga-studie, hvorfor hun de sidste par år har startet de fleste morgener med en god omgang Hot Yoga, hvor hun rigtig får kickstartet kroppen. Et par gange om ugen mødes Elisabetta Molari med en veninde og træner sammen, hvorefter de tager et smut forbi den lokale juicebar og drikker en friskpresset juice med rødbede, æble, gulerod og en masse ingefær. Elisabetta Molari føler virkelig, at hun kan mærke på sin krop, hvis ikke hun får dyrket sin yoga.

Udover at træne ofte, går Elisabetta Molari også meget op i sin kost. Derfor bliver der også produceret en god grøntsagsjuice på juiceren et par gange ugentligt. Elisabetta Molaris yndlings grøntsagsjuice består af spinat, broccoli, rødbede og hørfrøolie. Opskriften fik hun, da hun på et tidspunkt var til sundhed og velvære-blogger arrangement, hun var inviteret til på grund af hendes blog.

”God stil, god dag”, Elisabetta Molari

Udover at få tæsket kroppen igennem til Hot yoga, betyder det også meget for Elisabetta Molari, at starte dagen i det helt hun, at starter man dagen i det rigtige outfit, så kan man kun få en god dag. Det holder naturligvis ikke altid, men for Elisabetta Molari er det vigtight at have noget på, som man føler sig både lækker og komfortabel i. Hun har prøvet at iklæde sig et outfit, der ikke føles rigtigt – og det går ud over resten af dagen.

For Elisabetta Molari er god stil, når man klæder sig moderne og efter hvem man er. Er man for eksempel, som Elisabetta Molari, en type, der gå meget op i mode og stil, er det jo naturligt at klæde sig derefter. For tiden kan Elisabetta Molari godt lide at klæde sig nogle lidt lysere nuancer, der passer til årstiden. De sidste par uger har hun næsten hver dag gået i ankelkorte bukser, da det ifølge Elisabetta Molari både er moderigtigt og sexet, at vise lidt ankel. For kvinder, vel at mærke. Derudover er Elisabetta Molari også glad for at vise sin veltrænede krop frem, og bruger derfor ofte lidt kortere toppe og bluser, så man kan få et lille kig til maveskindet.

Dyrker sit talent i sit studie

Når først Elisabetta Molari har fundet det rette outfit frem fra skabet, tager hun tre gange om ugen cyklen til KEA på Nørrebro, hvor hun studerer til designteknolog. Designteknolog uddannelsen er Elisabetta Molaris drømmeuddannelse. Hun hørte for første gang om den på en af hendes yndlingsblogs, modebloggen anywho.dk. Det var faktisk også den modeblog, der i sin tid fik Elisabetta Molari til at ville starte sin egen modeblog. Uddannelsen til designteknolog på KEA er en 2-årig uddannelse, hvor man kan vælge imellem en lang række forskellige specialer. Elisabetta Molari har valgt at uddanne sig i den mest designmæssige retning, hvor hun bruger sine talenter inden for syhåndværket til at fremstille beklædning. Elisabetta Molaris store drøm er, at starte sit eget tøjmærke med hendes egen kollektion. Derudover drømmer Elisabetta Molari om, at starte et konsulentfirma, hvor folk kan få gode råd og styling og stil. En slags personal shopper, forestiller hun sig. Hun stødte på konceptet i London, og kunne godt tænke sig selv at åbne et lignende firma.

Ingen hverdag uden veninderne

Elisabetta Molari er en populær pige med en stor omgangskreds, netop derfor formår hun også hver dag, at se sine veninder – enten på skolen, efter skole til en skinny cafe latte eller om aftenen til et glas vin eller noget sund mad. Weekenderne bruger Elisabetta Molari også oftest med sine veninder, og gerne i byen med en masse cocktails og dans. Elisabetta Molari er lidt af en dansemus og bliver af sine veninder kaldt ”The Dancing Queen”, fordi hun sjældent kan stoppe, når først hun går i gang samt fordi hun er lidt af en dronning på dansegulvet. Elisabetta Molari og hendes veninder går ofte i byen i indre by omkring Gothersgade, hvor der er et stort udvalg af barer og clubs, hvor de kan fyre den af.

Første prioritet er bloggen

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at første prioritet for Elisabetta Molari altid vil være hendes modeblog, hvor hun får afløb for alle hendes tanker omkring mode og stil. Bloggen er for Elisabetta Molari et fristed, hvor hun kan komme af med alle hendes mange ideer og tanker. Da Elisabetta Molari startede bloggen for et par år siden, var det mest hendes veninder og familie, der læste med, når hun postede indlæg. I dag er det dog langt fra kun Elisabetta Molaris egen familie og venner, der følger med, og hun har faktisk både danske og udenlandske følgere.

Elisabetta Molari vil skyde på, at hun bruger omkring tre-fire timer hver dag på at skrive på hendes blog, tage outfitbilleder, være til blogger arrangementer eller planlægge indlæg. Hun kan bedst lide at skrive indlæg om mode, skønhed og livsstil, men der kommer også af og til mere personlige indlæg, der handler om hendes liv og hverdag. Det er for eksempel populært på bloggen, når hun skriver indlæg om hendes forældres to søde hunde Vivo og Putte.